Webinars over afvalvrij bekersysteem groot succes

Drie webinars van de vierdelige webinar-serie over afvalvrije bekersystemen zitten erop. Deze waren een groot succes. De vele enthousiaste deelnemers, van ambtenaren en evenementenorganisatoren tot horecaondernemers, hebben na het volgen van de webinars handvatten om ook aan de slag te gaan met het terugdringen van het gebruik van wegwerpplastic op evenementen.

In de webinars hebben we het gehad over afvalvrije bekersystemen en hebben gemeente Leiden en Awakenings hun best practices gedeeld over Leidens Ontzet 2019 en recyclebare bekers bij Awakenings. Kijk hier het filmpje terug waarin wethouder Yvonne van Delft uitlegt hoe de introductie van de statiegeldbekers in Leiden verlopen is.

 

Laatste webinar op 8 oktober

Je kunt je nog inschrijven voor het laatste webinar op 8 oktober via https://webinars.greenevents.nl/afvalvrijebekersystemen. Hiermee krijg je ook de mogelijkheid om de eerste drie webinars terug te kijken.

Verdere informatie of vragen?

Voor meer informatie over afvalvrije bekersystemen kun je terecht op de websites van Green Events en Nederland Schoon. Heb je vragen over de webinars? Mail dan naar info@greenevents.nl.

Deze vierdelige webinar-serie is een initiatief van gemeente Leiden, Centrummanagement Leiden, Provincie Zuid-Holland, Plastic Soup Surfer, Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, NederlandSchoon, Green Events en Plastic Promise.

CONCEPT & ONTWIKKELING DOOR OWN AGENCY